3 Aralık 2015 Perşembe

Kasiyer kız nasıl tavlanır?

Kasiyer kız nasıl tavlanır?



Markete gidersin alış veriş yapmaya, sonra bir kasiyer kızdan etkilenirsin. Kasiyer kız işi gereği herkese sıcak, güler yüzlü davranır. Ama sen üzerine alınırsın ve kızın senden hoşlandığını sanırsın. Ya da hoşlanıyordur senden. Bunu onunla konuşmadan bilemezsin.

Peki bu durumda kasiyer bir kızla nasıl tanışılır, konuşulur? Tanışmanın en kolay yolu eğer işsizseniz, o markette çalışmaya başlamak. Arkadaş olursun, konuşursun. Zamanla açılırsın. Böyle bir imkan yoksa başka yollar düşünelim...

Kasiyerler çok yoğun olarak çalışırlar. Hep market içinde olurlar, müşterilerle ilgilenirler. Herkese işi gereği güler yüzlü, sıcak kanlı davranırlar. Tabi sen ondan hoşlandığın için, sana güler yüzlü davranması daha çok etkiler seni. Market çalışanları yemeklerini depoda yerler. (Ben markette çalıştığım zaman depoda yiyorduk. Her marketin yemek yeme yeri aynı olmaz sanırım). Yemek yedikten sonra sigara içiyorsa, sigara içmek için dışarı çıkar. Yemek saatlerini takip et, öğren. Ya da marketin önünde bekle dışarı çıkmasını. Dışarı çıktığı anda onunla sohbet etmeye başla. Diğer bir yol çıkış saatleri. Marketin kapanış saatine yakın marketin önünde ol, çıkmasını bekle. Eğer evine servisle gitmiyorsa, yürüyerek gidiyorsa, 5 dakikalık zamanın var mı diye sor ve konuş. Zaten o da senden hoşlanıyorsa tanışman kolay olur. Diğer bir yol ise bir kağıda tanışma cümleni yaz, numaranı yaz. Parayla beraber o kağıdı ver. Tanışmak isterse zaten o seni arar.

Benim diyeceklerim bunlar. Sizin aklınızda farklı tanışma yolları varsa aşağıda bulunan yorum kısmına yazabilirsiniz. 

Mehmet ZAROĞLU

1 yorum: