12 Kasım 2015 Perşembe

Erkeklerin kadınları cinsel obje olarak görmesi

Erkeklerin kadınları cinsel obje olarak görmesi


Kadınlar neden cinsel obje olarak görülüyor?

Hepimiz bir kadından doğduk, bu kadına da anne dedik. Anneler dünyanın en kutsal insanlarıdır. Yemez, yedirir, içmez, içirir. Büyük fedakarlıklar yapar.Her zorluğa karşı gelir ve büyütür.

Yoldan geçen kıza laf atanlar, kadının orasına burasına bakan insanlar neden kendilerini bir bir kadının doğurduğunu düşünmezler? Cinsel açlığın Afrikasıdır denir Türkiyeye. Sadece Türkiye değil ki. Bütün ülkeler böyle aslında. Türkiyeyi kötülerler bizim ülkemizdeki insanlar. Sosyal medya kullanan kadınlar, bir çok sözlü tacize uğrar. Erkekler cinsel organlarının fotoğrafını yollar, sapık sapık şeyler söyler vs. Tamam belirli bir ihtiyaçtır cinsellik. Ama bir kadına böyle davranarak bir şey elde edilmez.

Günümüzde yaşanan tecavüz olayları genel olarak sapıklığın ürünüdür. 15 yaşındaki çocuğu bile baştan aşağı süzen sapıklar var. Erkek o anda başka bir şey düşünmez. Beyni bel altı çalışır. Erkeklerin genel eğilimi kadını duygularıyla değil, fiziki özellikleriyle görmesidir. Bir kadını gerçekten seven, onu bir et parçası olarak görmez. Kedi ulaşamadığı ete mundar der ya. Bazı erkekler de tavlamaya çalıştığı kadından yüz bulamayınca 'kaşar' damgasını vurur hemen.

Ben de erkeğim. Ama böyle şeyleri gördükçe, duydukça erkek olmaktan cidden utanıyorum. Kadınları satan, randevu evlerinde parayla 100 tane erkekle birlikte olmaya zorlayan biz erkekler değil miyiz? Yılbaşında eğlenmeye çıkan bir kadını cinsel saldırıya uğratan da biziz. Saymakla bitmez bunlar.

Kadınlar neden kapanır? Neden Kur'anı Kerim'de kadınlara kapanın denmiştir? Yukarıdaki anlattıklarımdan dolayı. Bazıları kadın ne kadar kapansa da bakar. Çünkü beyni sadece cinselliktedir. Bazı erkeklere sorum şu;

Sadece cinsellik düşündüğün kadın, sana gerçekten aşıksa. Seni gerçekten seviyorsa o kadının hayalleri yıkılmaz mı? Hayatı kararmaz mı? Bunun hesabını sen nasıl vereceksin Allaha?

Mehmet ZAROĞLU

1 yorum: